Lamoon

Zo stel je een stoere outfit samen!

Geplaatst op

Bezoek je binnenkort een evenement of een feestje of wil je gewoon goed voor de dag komen? Dan hebben wij een aantal handige tips voor je om een stoere outfit samen te stellen. Met behulp van deze tips lukt het jou vast en zeker om een stoere outfit samen te stellen waarmee je indruk maakt! 

Met neutrale kleuren zit je altijd goed

De meeste mensen vinden het leuk om met kleur te spelen als het op hun outfits aankomt. Als je een outfit wilt met vooral een stoere uitstraling, dan is het echter geen gek idee om met neutrale kleuren te werken. Dat hoeft overigens niet te betekenen dat je outfit helemaal zwart moet zijn. Je kunt bijvoorbeeld zwart en verschillende grijstinten met elkaar combineren. Ook kun je voor een combinatie van zwart en wit gaan.

Kies voor een stoer merk als Fox-originals

Je hoeft zeker geen dure merken te dragen om een stoere outfit te creëren. Een voorbeeld van een stoer merk dat niet duur is, is Fox-originals. Dit merk heeft onder meer veel T-shirts met daarop grote Nederlandse steden afgebeeld. Zo kun je bijvoorbeeld voor een Fox-originals T-shirt in de stijl van Amsterdam of Rotterdam kiezen. Fox-originals heeft kleurrijke kleding, maar ook erg stoere kleding. Wanneer je een stoere outfit wilt samenstellen, dan is Fox-originals dus een uitstekende keuze.

Kies voor materialen als leer en denim

Wil je een stoere outfit, dan doen leer en denim het altijd goed. Kies bijvoorbeeld voor een jas van leer en een broek van denim. Belangrijk is wel dat de kledingstukken van leer en denim goed aansluiten op de rest van je outfit. In principe gaat een blauwe of zwarte spijkerbroek van denim goed samen met vrijwel ieder kledingstuk. Ga je voor een leren jas, dan is het belangrijk dat deze ook goed op je lichaam aansluit en de juiste kleur leer heeft.

Zorg dat je je comfortabel voelt

Het allerbelangrijkste is dat jij je comfortabel voelt in je outfit. Dan straal je namelijk het meeste zelfvertrouwen uit en zie jij er ook op je best uit. In principe kun je er met ieder soort outfit stoer uitzien, zolang jij je er maar in op je gemak voelt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Lamoon vind je leuke blogs waarin je heerlijk kunt lezen over mode en sieraden.

Contactgegevens

Via info @ lamoon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden