Er zijn heel wat verschillende soorten sokken, waar je tegenwoordig uit kunt kiezen. Vroeger was een paar sokken uitkiezen een stuk makkelijker. Toen moesten de sokken gewoon bij je outfit passen en bij de kleur van jouw schoenen. Nu ben je veel vrijer met de keuze van sokken. In deze blog vertellen we je wat sokken over jou zeggen.

Soorten sokkendragers

Het wordt steeds belangrijker welke falke sokken je kiest om te dragen. Sokken worden namelijk steeds meer als een modelijn gezien. Door alternatieve sokken te dragen kan je jezelf onderscheiden ten opzichte van anderen.  

  • Klassieke sokken

Heel veel Nederlanders dragen nog altijd de klassieke sok. Dit wil zeggen dat je sokken kiest die precies aansluiten met de kleur van je outfit. Je vindt de vastigheid van sokken die matchen dan ook fijn.

  • Creatieve sokken

Wanneer je kleurrijke- en creatieve sokken draagt, durf je met anderen in contact te komen en neemt hier het voortouw bij. Doordat je kleurrijke sokken draagt, zet je jezelf neer als een creatief persoon met lef.

  • Alternatieve sokken

Om de één of andere reden worden personen die alternatieve en gekke sokken dragen neergezet als een succesvol, revolutionair en slim iemand. Je onderscheidt jezelf dan ook van de rest van de wereld. Je zegt ‘nee’ tegen de standaard sokken. Personen die alternatieve sokken dragen hebben vaak een speelse persoonlijkheid, zijn niet terughoudend in de manier van kleden.

Subtiel effect

Doordat je outfit een belangrijk onderdeel is in het dagenlijkleven, kan iets kleins als het paar sokken je echt helpen in hoe je acteert in je doen en laten. Ze kunnen je dan ook helpen om creatiever en meer zelfverzekerd voor de dag te komen. Zo kan je dus op een subtiele manier iets van je outfit veranderen.

Sokken als cadeau

Het klinkt misschien gek, maar je kan ook natuurlijk sokken als een cadeautje geven aan een familielid, vriend of collega. Het lijkt misschien zo standaard en saai om sokken als cadeau te geven. Maar met de kennis die je nu hebt opgedaan kan je iemand een nieuw uitstralingseffect bezorgen.

Pin It on Pinterest