Armin Only

zaterdag, november 13, 2010

Armin van Buuren, werd in 2011 voor de vierde keer op rij verkozen werd tot de beste DJ van de wereld. Zijn show Mirage gaat een jaar lang de wereld rond met een spetterende show. Dansers, vuurspuwers, muzikanten, zangers en natuurlijk zangeressen staan Armin bij tijdens zijn uren durende shows.

13 November 2010 vond de première plaatst in Utrecht, Nederland. De prachtige zangeressen die Armin van Buuren bijstonden waren prachtig gestyled door Graziella Ferraro van Ferraro Styling BV. En La Moon was gevraagd om de sieraden te verzorgen. Aan de show hebben naast Ferraro Styling BV en La Moon nog vele andere bedrijven/partners meegewerkt. Zo traden van Velzen en het Metropool orkest op in Utrecht en werden er jurkjes gedragen van Olcay Gülsen’s Supertrash. Ook Otazu en de ontwerper van Lady Gaga werkten mee.

Deze grote eer nam ik natuurlijk met beide handen aan en binnen een week tijd realiseerde ik 8 topstukken. Deze zijn gedragen door onder andere Nadia Ali, Susana, Katie Burton en Ana Criado.

De Armin tour, en dus ook de sieraden van La Moon, gaan gedurende het komende jaar nog vele wereldsteden af. Zoals Buenos Aires en Melbourne, meer steden worden bekendgemaakt op www.ArminOnly.nl

Zie hier een foto van Nadia Ali met La Moon oorbellen en de welbekende Toni armband. En Susana met prachtige oorbellen.