Er zijn talrijke behandelingen voor je uiterlijk, om een echte Hollywoodster te kunnen worden. Er zijn behandelingen om je huid strak te krijgen, volume terug te brengen in je gezicht waar dat verloren is gegaan met de loop van de tijd en wanneer je last hebt van wallen of hangende oogleden is het mogelijk om een ooglift of ooglidcorrectie te doen. 

Verschillende ooglidcorrecties 

Deze laatste twee termen betekenen eigenlijk hetzelfde, de eerste gaat over het weer strak maken van het bovenste ooglid, terwijl de tweede eigenlijk over allebei de oogleden kan gaan. Een ooglidcorrectie is een cosmetische behandeling van een ooglid dat is gaan hangen en waar de huid van uitgerekt is. Dit wordt met een correctie weer strak gemaakt.  Daar kun je dus goede resultaten mee behalen.

Fillers en Botox

Het is bijzonder makkelijk om met filters een bijzondere set aan resultaten te behalen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om oogleden die ingevallen zijn weer volume te geven. Zo lijk je direct alweer een paar jaar jonger. En dat is nu net wat Hollywoodsterren vaak hebben, dat ze er eeuwig jong uit blijven zien. In de realiteit is het zo dat ze gewoon mooi ouder worden. Al dan niet met de hulp van cosmetische behandelingen. 

Met Botox kun je rimpels en kraaienpootjes laten verdwijnen. Dit komt omdat dit middel de spieren onder de huid lamlegt, minder actief maakt, met name de mimiekspieren in het gezicht, waardoor de huid boven de spieren tot rust kan komen. Dit middel is eind jaren 80 ontdekt en heeft sindsdien een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. In het verleden zagen we nog wel vaak excessen met dit middel. Waarbij mensen na een behandeling een gezicht als een wassen pop hadden. Echt niet-natuurlijk! Tegenwoordig ligt het accent op opfrissen en een gedoseerd gebruik van Botox, zodat de lelijke, onnatuurlijke resultaten niet meer het imago van dit middel kunnen besmetten. Van de Hollywoodsterren is Botox naar Jan (of Jantien) met de pet gegaan, zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Pin It on Pinterest