Het kan ontzettend moeilijk zijn om een cadeau te vinden voor je vriendin. Je staat in de winkel en weet gewoon niet wat zij nou ├ęcht leuk zou vinden. Kijk eens naar zilveren sieraden, hiermee scoor je gegarandeerd. Zilveren oorbellen passen bijvoorbeeld vrijwel overal bij, in welk seizoen dan ook. In deze blog leggen we uit waarom zilver de juiste keuze is.

Goede kwaliteit

Zilver is een van de meest gebruikte edelmetalen ter wereld. Dit komt omdat we, net als eksters, gek zijn op glinsterende voorwerpen. Echt zilver heeft een prachtige glans, waar onze ogen naartoe getrokken worden. We raden je af om te kiezen voor een sieraad van nep zilver want ├ęcht zilver gaat een levenlang mee (als je er goed mee omgaat) en is echt een stuk mooier. Zilver is zeer goed bewerkbaar waardoor er prachtige designs gemaakt kunnen worden. Om deze redenen is zilver zo immens populair over de hele wereld, in de sieraden wereld zelfs populairder dan goud.  

Super goed te combineren

Zilver is super goed te combineren met een zeer groot kleurenpallet. Omdat zilver een elegante kleur is die niet super opvallend is, kun je deze combineren met felle kleuren voor een zeer levendig sieraad. Door zilver met donkere kleuren te combineren krijg je juist weer een zeer stijlvol stuk sieraad. Goud heeft een opvallende kleur, zo opvallend dat goud bij sommige mensen niet mooi staat. Met zilver heb je dit probleem niet omdat het dus minder opvalt.

Scherpe prijs

Historisch gezien, zal zilver altijd op de tweede plek komen (en brons op de derde). Dit zit in ons systeem genesteld maar is ook logisch te verklaren omdat zilver meer in overvloed is dan goud. Gelukkig maar want nu kunnen we van dit mooie edelmetaal genieten voor een goede prijs.
Zilveren sieraden zijn dus ideaal voor jouw vriendin vanwege de goede kwaliteit, scherpe prijs en de eindeloze mogelijkheden.

Pin It on Pinterest