Lamoon

Gepersonaliseerde sieraden zijn hot!

Geplaatst op

Het valt niet te ontkennen dat gepersonaliseerde sieraden bijzonder populair zijn. Dit komt omdat iedereen natuurlijk zijn eigen ring of ketting wel wil hebben, bijvoorbeeld een sieraad dat helemaal naar smaak vormgegeven is door een vakkundige juwelier. In vele gevallen is goud het felbegeerde edelmetaal waar de sieraden uit vaardigd worden. Niet alleen de waarde van het goud bepaalt waarom een gepersonaliseerde armband of ketting, of elk ander willekeurig sieraad, zo waardevol is voor de drager. Ook de emotionele waarde die eraan vastzit, is erg belangrijk om een sieraad volledig op waarde te kunnen schatten. Wanneer jij bijvoorbeeld van je moeder een armband gekregen hebt die totaal gepersonaliseerd is naar jouw voorkeuren, dan is natuurlijk de waarde van het edelmetaal in het ontwerp erg belangrijk, maar ook de gedachte dat je het van je moeder gekregen hebt.

Welke sieraden zijn populair?

Je ziet dat bijvoorbeeld de ringen, armbanden en kettingen, broches, et cetera, erg populair zijn. Zeker wanneer ze bijvoorbeeld van goud of platina, of een combinatie hiervan, gemaakt zijn. Ook zie je steeds vaker juwelen gemaakt van titanium. In deze juwelen gemaakt van edelmetalen worden ook vaak edelstenen of halfedelstenen gebruikt.

Het ziet er gewoon prachtig uit om deze elegante materialen met elkaar te verbinden.

Wanneer je ook nog eens een keer een persoonlijk concept aan je sieraden kan geven, dan is het natuurlijk helemaal uitzonderlijk mooi. 

Laat sieraden personaliseren 

Het is mogelijk om sieraden te laten personaliseren door er bijvoorbeeld een naam in te laten graveren. Dat is de meest voorkomende vorm van personalisering van juwelen. Het is echter ook mogelijk om een sieraad helemaal te laten ontwerpen naar eigen inzichten. Dan hebben we het over een andere vorm van personaliseren. Bij Vedder en Vedder vind je een scala aan mogelijkheden om je sieraden te laten personaliseren. De zussen (tweeling) Esther en Anne zijn vanuit hun passie voor gepersonaliseerde sieraden begonnen met het bedrijf. Ze hebben al vele klanten blij kunnen maken met hun schitterende creaties. 

Lijkt het jou ook wel wat om nu eindelijk eens jouw gepersonaliseerde sieraden laten verwezenlijken? Neem dan gerust contact met ze op!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Lamoon vind je leuke blogs waarin je heerlijk kunt lezen over mode en sieraden.

Contactgegevens

Via info @ lamoon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden