Lamoon

De beste manieren om aan unieke sieraden te komen

Geplaatst op

Op internet is er een stortvloed aan nieuwe sieraden. Elk seizoen zijn er weer nieuwe trends. Hoe zorg je er voor dat jij unieke sieraden koopt die écht bij je stijl en outfit passen? In deze blog geven we tips waar jij de beste en meest unieke sieraden kunt vinden.

Bedel.shop

Een van onze favoriete websites om aan zilveren sieraden te komen is bedel.shop. Deze nog vrij onbekende website moet het grote publiek nog vinden, maar dit betekent niet dat ze klein zijn. Ze hebben ruim 1,000 soorten bedels in het aanbod en zijn gespecialiseerd in zilver. Als je hier bedels en sieraden koopt weet je gelijk welke graad zilver wordt gebruikt. Je hebt dus zekerheid en weet dat je niet met neppe zilveren sieraden gaat lopen. De bedels zijn allemaal uniek en deze kun je gebruiken om je armbanden te vullen met een heel verhaal. Je kunt bijvoorbeeld een armband met allemaal herfstachtige bedeltjes vullen. 

Markten

In veel landen is het normaal dat je sieraden op de markt koopt. In Marokko bijvoorbeeld heb je niet de juwelierswinkel zoals je die hier kent. Daar ga je naar de juiste districten om hoogwaardige sieraden te kopen. In Nederland zijn er ook veel markten, maar vaak is het dan de vraag of de kwaliteit wel goed is. Over het algemeen herken je een hoogwaardig sieraden kraampje meteen. Je moet letten op het materiaal dat wordt gebruikt voor de verpakking en hoe de verkopers zich gedragen. Op markten kun je nog echt verrast worden door het aanbod en over de unieke sieraden die worden aangeboden. Markt sieraden worden minder beïnvloed door de snelle online trends.

Welke websites te vermijden

Er zijn ook plekken die we eigenlijk het liefste vermijden. Dit zijn voornamelijk de grote kleding websites die zo goedkoop mogelijk kleren verkopen. Naast dat deze kleren zijn gemaakt met een hoge mate van kinderarbeid en te weinig betalen van de arbeiders, is het materiaal ook gewoon niet goed. Zalando is een van de grootste webshops die we in Nederland kennen om hele outfits te scoren. Hier moet je echter wel echt de merken kennen die je gaat kopen. Je vindt hier namelijk sieraden van zeer matige kwaliteit versus hoogwaardige merken die juist wel van goede kwaliteit zijn. Webshops targeten een groot publiek met advertenties die de populairste sieraden pushen. Wat je hierdoor krijgt is dat veel mensen dezelfde soort sieraden kopen, maar het dus moeilijker wordt om uniek te zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Lamoon vind je leuke blogs waarin je heerlijk kunt lezen over mode en sieraden.

Contactgegevens

Via info @ lamoon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden