Wil je jouw outfit helemaal compleet maken? In deze blog beschrijven we de beste accessoires voor mannen. Zo hebben we het over tassen, zonnebrillen, hoofddeksels en horloges en armbanden.

De tas

Mannen willen een mooie tas, de tas moet niet alleen mooi zijn maar ook praktisch. Zo moeten bijvoorbeeld een laptop of notebook in passen. Dit wil niet zeggen dat je niet kunt kiezen voor een tas die past bij jouw look. Zo zou je bijvoorbeeld een donkere outfit kunnen aanvullen met de kleurrijke tas. Op deze manier breng je ook wat contrast in je outfit.

De zonnebril

Dit accessoire wordt voornamelijk veel gedragen wanneer de zon schijnt. Een zonnebril is namelijk ook echt een praktisch accessoire. Helaas kan een zonnebril je outlook ook helemaal verpesten wanneer deze bijvoorbeeld te groot is voor je hoofd, of juist te klein. Daarom wordt er vaak geadviseerd eerst eens goed te passen, voordat je er één koopt.

Hoeden, mutsen en petten

Hoofddeksels brengen niet alleen heel veel stijl, ze kunnen namelijk ook heel anders zijn. Dit geldt voor elk jaargetijde. In de winter houdt een muts namelijk jouw hoofd en oren lekker warm. En in de zomer kan het ervoor zorgen dat jij niet je ogen half dicht hoeft te knijpen.

Horloge en armbanden

Horloge is toch wel het meest gedragen accessoire door de man. En het is natuurlijk ook heel fijn om altijd te kunnen weten hoe laat het is. Een groot horloge is heel mannelijk. Daarnaast kan je een horloge bijna altijd dragen. Ook zijn buddha armband heren en ringen heel erg populair onder de mannen. 

Pin It on Pinterest