Lamoon

Cosmetische behandelingen voor een mooi uiterlijk

Geplaatst op

Haar pigmentatie

Met haar pigmentatie is het mogelijk om een geschoren look te hebben terwijl je geen haargroei meer hebt. Voor mannen kan het een bijzonder uitkomst zijn. Je moet dit zien als een soort tatoeage. Het is uitdrukkelijk geen transplantatie. Bij prohairclinic.com kun je snel en vakkundig een behandeling krijgen. 

Tanden bleken

Een snelle manier om direct een stuk vlotter en frisser over te komen is het laten bleken van je tanden. Wanneer je witte tanden hebt zul je zien dat je veel gemakkelijk zult lachen omdat je dat gewoon sneller durft te doen. We raden je wel aan om je tanden te laten bleken bij de tandarts en ook om ze niet al te wit te laten maken. Omdat dit onnatuurlijk oogt. 

Ooglidcorrectie 

Wanneer je last van wallen hebt of hangende oogleden, dan is het mogelijk om een ooglidcorrectie te laten doen. Dat maak dat je alweer een stuk frisser oogt, zeker in combinatie met de hierboven genoemde behandelingen. Vaak zien mensen er moe of boos uit wanneer ze last hebben van hangende oogleden. Ook een fronsrimpel wordt vaak verkeerd gezien als een teken dat iemand boos is. Dit laatste kun je gemakkelijk laten verwijderen door Botox of fillers te nemen.  

 

Je ziet dat er voldoende behandelingen zijn waarmee je frisser kunt ogen. Maar de meest snelle manier om vitaal op mensen over te komen is door op tijd naar bed te gaan, voldoende water te drinken en vooral blij te zijn met wie je bent. Je kunt wel allerlei zogenaamde ideaal beelden na willen jagen, maar daar word je op een gegeven moment toch niet gelukkig van. Natuurlijk vindt iedereen het leuk om geaccepteerd te worden door andere mensen, maar de meest onbetrouwbare manier om dat te bereiken is door te gaan voor populaire ideaal beelden (een bepaalde look of mode) die volgend jaar weer helemaal anders kunnen zijn. Dus dat raden we je dan ook af. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Lamoon vind je leuke blogs waarin je heerlijk kunt lezen over mode en sieraden.

Contactgegevens

Via info @ lamoon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden