Lamoon

Afscheidscadeaus op het werk

Geplaatst op

Het komt eigenlijk niet meer zo vreselijk veel voor dat mensen 25 jaar bij dezelfde werkgever in dienst zijn, maar toch is het nog steeds voor veel mensen een ideaal. In deze blog gaan we een aantal tips geven welke cadeaus jij kunt uitzoeken als je 25 jaar in dienst bent bij je werkgever. Lees snel verder en ontdek onze inspirerende tips.

Een sieraad

Wanneer je een cadeau uitzoeken voor jezelf is het erg fijn dat het iets is wat lang mee kan gaan. Een van de mooiste dingen die je kunt kiezen is een sieraad. Wat dacht je van een gouden ketting, rolex of een armband? Hoogstwaarschijnlijk zou je bij een rolex niet per se in het hoogste segment instappen, maar er zijn ook types die vriendelijker geprijsd zijn.

Geldbedrag

Als je liever even wilt nadenken over je cadeau en nog een beetje de slag om de arm houden, dan kun je ook een geldbedrag vragen aan je werkgever. Dit zou je natuurlijk ook bij een sieraad (of iets dergelijks) kunnen doen. Een geldbedrag is lekker, omdat je het voor meerdere dingen kunt gebruiken.

Audiovisuele set

Ben je liefhebber van muziek, films en games? Dan is een audiovisuele set misschien wel iets voor jou. Een mooi groot scherm en een gedegen geluidsinstallatie, dat is toch geweldig! Het leuke is dat niet alleen jij er iets aan hebt, maar ook je familie, vrienden en misschien wel je collega’s.

Conclusie

Wanneer 25 jaar aan de zaak bent, is dat een bijzondere prestatie. Je werkgever mag jou dan best wel eren dat je het zo lang bij hem uitgehouden hebt! Dit doen veel werkgevers dan ook in de vorm van een cadeau. In deze blog hebben we je een aantal tips gegeven waarmee jij je ideale cadeau kunt uitzoeken. Laat je gewoon inspireren en kijk wat je zelf het allertofst vindt. Veel plezier nog met het cadeau en werken bij je werkgever.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Lamoon vind je leuke blogs waarin je heerlijk kunt lezen over mode en sieraden.

Contactgegevens

Via info @ lamoon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden