Lamoon

4 typen zomerjurken voor vrouwen

Geplaatst op

Er zijn zoveel verschillende zomerjurken voor vrouwen te koop dat we best begrijpen dat je door de bomen het  bos niet meer kunt zien. Naast dat de jurkjes variëren in patroon en kleur is het verschil in model erg belangrijk. Niet iedere vrouw heeft dezelfde bouw en lichaam, dus jurken staan bij iedereen anders. Lees verder voor de huidige dames zomerjurken trends! 

  • Korte zomerjurk met bloemenprint

Ieder jaar komt dit type jurkje eigenlijk helemaal weer terug. De bloemenprint is hip en blijft hip. En wanneer er rond de taille een elastische band in de jurk zit, valt hij bij iedereen nog beter. Het helpt met het definiëren van het lichaam. Daarnaast werken die wrap dresses ook goed voor je figuur, omdat je deze zelf kunt knopen. 

  • Lange jurk met ruches

Lange jurken doen het ook altijd goed in de zomer. Zorg er dan wel voor dat het materiaal luchtig is en korte mouwen heeft. Lange jurken zijn voor zowel lange meiden als de wat kleinere meiden geschikt. Het is alleen belangrijk dat de jurk bij jouw lichaam op de juiste hoogte valt. Wanneer het er te veel uitziet alsof de jurk hoog water heeft, is het geen beste look. 

  • Jurkjes met een halternek

Halternek jurkjes zijn eenvoudig, maar sexy. Bij zomerjurkjes met halternek heb je geen mouwen, maar kruisen de bandjes van het jurkje om je nek heen. Dit typen jurkjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten materialen. Zo heb je naast zomerjurkjes, ook hele mooie halternek jurkjes voor in de avond. 

  • Single-shoulder jurkjes 

Jurkjes off the shoulder kennen we allemaal, maar deze zitten niet bij iedereen altijd even goed. Het type heeft namelijk nogal de neiging om snel af te zakken, vooral als je niet zo een aanwezige voorgevel hebt. Single-shoulder jurkjes zijn eigenlijk het perfecte alternatief. Hierbij heb je een klein mouwtje of bandje aan één kant van de schouder. De andere schouder is alsnog ‘bloot.’

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Lamoon vind je leuke blogs waarin je heerlijk kunt lezen over mode en sieraden.

Contactgegevens

Via info @ lamoon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden